Maatwerk kasten voor slim vormgeven van je interieur

Heb jij dat ook wel eens, dat je mooie kasten zet staan en je die graag zou willen kopen maar dat ze simpelweg niet passen. Dat de maatvoering niet in orde is? Jammer is dat he. Er is echter een oplossing voor: maatwerk kasten. Die kasten passen simpelweg altijd en met die kasten geef je heel slim vorm aan je interieur.

Kant en klare kasten zijn ook mooi, maar passen niet altijd

De kant en klaar kasten kunnen heel mooi zijn, de grote vraag is echter of ze wel passen. Dat probleem heb je niet bij maatwerk kasten dus. Deze maatkasten passen in elke ruimte, in de badkamer, de slaapkamer en ook gewoon de woonkamer. Je kunt zelf de kast ontwerpen en bepaalt ook de inhoud van de kast. Zo kun je gemakkelijk een unieke kast kiezen, een kast met een zeer origineel ontwerp. Het grote voordeel van maatwerk kasten is dat ze altijd passen.

Ideaal ter opvulling van de loze ruimte

Ook als je een loze ruimte in je huis hebt waar normaal gesproken geen kast past, kun je met maatwerk kasten vaak prima uit de voeten. Dat geldt ook voor een schuin dak. Ook daar kan prima een maatwerk kast geplaatst worden. Bij maatwerk kasten is de rol van de specialist essentieel. Neem alleen al het inmeten, iets dat tot op de centimeter nauwkeurig moet gebeuren. Met maatwerk kasten geef je elke loze ruimte invulling, en een heel praktische invulling bovendien., Het is meteen gedaan met de rommel in je huis. Je hebt straks voldoende opbergmogelijkheden.

Bepaal zelf het hang- en leggedeelte van de kast

Je hebt zelf veel voor het zeggen als het om maatwerk kasten gaat. Je bepaalt het uiterlijk, het ontwerp, de houtsoort maar bent ook verantwoordelijk voor het binnendeel van de kast. Wil je een maatwerk kast in de vorm van een kledingkast, dan kun je dus zelf het hang- en leggedeelte bepalen. De een heeft behoefte aan een groter leggedeelte, een ander juist aan een royaal hanggedeelte. Met een maatwerk kast kan dat dus prima. Daar bepaal je dat helemaal zelf.

En een mooie kast en voldoende opbergruimte

Je krijgt bovendien een unieke kast, die dus ook prima gewoon in de woonkamer past en daar zelfs de blikvanger van je huis wordt. Niemand anders die namelijk zo’n kast, die perfect past en dus perfect staat. De gasten zullen jaloers zijn, terwijl jij behalve een mooie kast ook extra opbergruimte tot je beschikking hebt. Zie hier; de maatwerk kasten bieden heel erg veel voordelen. Bovendien is het een misverstand dat de kasten altijd duurder zijn dan kant en klare kasten. Integendeel zelfs. In de praktijk kun je wel eens minder geld kwijt zijn als je kiest voor maatwerk. Informeer dus bij Jan Frantzen in maatwerk kasten naar de kosten en vergelijk die maar eens met de prijzen van de kasten in de winkel. Het zal je verrassen hoe weinig verschil er is.