Cv ketel vervangen

Cv ketel vervangen

Een oude CV ketel kost al snel een hoop geld in verbruik en reparatie kosten. Vanaf ongeveer 8 jaar gaan de kosten echt tellen. Het is dan nog de vraag of het de moeite waard is om een ketel te repareren. Een CV ketel vervangen is soms voordeliger dan een ketel repareren. Vooral als de kosten voor het onderhoud verder blijven oplopen. Investeer in een nieuwe ketel en vervang de oude voor een nieuw en duurzaam exemplaar. Voorlopig heb je de komende 8 jaar geen onkosten meer, waardoor je een investering er al snel weer uit hebt.

Geld besparen met een nieuwe CV ketel.

Een nieuwe CV ketel levert je niet alleen minder onkosten op, maar ook op het verbruik bespaar je al snel veel geld. Ieder jaar worden de CV ketels energiezuiniger. Hierdoor bespaar je al snel een paar honderd euro per jaar op stookkosten. Het is dus niet een investering voor de komende jaren, maar ook een investering voor de toekomst qua stookkosten. Binnen een paar jaar heb je zo je oude ketel er alweer uit.

Een cv ketel vervangen binnen één dag.

Schakel altijd een expert in voor het vakkundig installeren van een CV ketel. Een CV ketel vervangen is een klusje dat je binnen één dag kan regelen. In de ochtend arriveert een ervaren vakman om te helpen bij het verwijderen van de oude ketel. Aan het einde van de dag is de nieuwe ketel geïnstalleerd en werkzaam. Het is vaak een klus die binnen een week kan worden uitgevoerd. Afhankelijk van het feit of een CV ketel op voorraad is wordt bepaalt hoe snel een nieuwe ketel geplaatst kan worden. Soms is het ook mogelijk om met spoed een ketel te plaatsen als de oude ketel het begeven heeft.

Geef een antwoord