Tuinkachel Cadiz 108 is voorzien van een uniek design

Het ruime assortiment aan tuinkachels van Tuinkachelgigant biedt voor iedereen de geschikte tuinkachel. Daarnaast beschikt Tuinkachelgigant over tuinkachels in allerlei verschillende vormen en formaten. De Cadiz 108 tuinkachel van Outtrade is zo’n tuinkachel met een iets ander ontwerp dan de gangbare tuinkachel.

Uniek design

De Cadiz 108 van Outtrade is een hogere tuinkachel dan de meeste andere tuinkachels. Ook heeft deze tuinkachel van Outtrade een uniek design waardoor een groter warmtebereik mogelijk kan worden gemaakt. De hoogte van de Cadiz 108 tuinkachel is 108 centimeter. De diameter van de kachel zelf is maar liefst 43 centimeter. Hierdoor heb je genoeg ruimte om hout te kunnen stoken. Daarnaast beschikt de Cadiz 108 ook over enkele handige extra’s.

Extra functies

De Cadiz 108 tuinkachel van Outtrade beschikt naast de normale kachel functie ook over een functie om te barbecueën. De Cadiz 108 wordt dan ook standaard meegeleverd met een grill rooster. Hierdoor kun je na de barbecue de kachel functie gebruiken en zo nog extra lang van een mooie en sfeervolle avond genieten. Ook wordt standaard bij de Cadiz 108 tuinkachel een deksel meegeleverd. Dit deksel zorgt ervoor dat er de kachel droog blijft wanneer het regent.

Veilige en schoon

Daarnaast is de Cadiz 108 ook voorzien van een vuurscherm voor de vuurkamer. Dit zorgt er niet alleen voor dat de kachel extra veilig is en je niet zomaar bij het vuur komt. Het vuurscherm zorgt er namelijk ook voor dat er geen as deeltjes of hout resten buiten de kachel komen. Hierdoor is de tuinkachel ook erg schoon en hoef je naderhand niets op te ruimen. Doordat het vuurscherm van gaas is gemaakt kan alle warmte wel naar buiten waardoor het warmtebereik behouden blijft. Dit maakt de Cadiz 108 van Outtrade tot een zeer geschikte tuinkachel die in iedere tuinstijl past.