Een project beginnen bij een bouwbedrijf uit Veenendaal

Ik heb laatst de hulp ingeschakeld van het bouwbedrijf uit de omgeving van Veenendaal. Al voor een langere periode wilden mijn vrouw en ik graag een veranda bouwen. het was een heel gedoe om een vergunning aan te vragen, maar uiteindelijk hebben we die kregen en konden we eindelijk een bedrijf gaan zoeken die ons verder wilden helpen. We wilden heel graag iets van hout laten maken, dus we zochten naar een bouwbedrijf die hier expertise in had.

Iets in de tuin aanleggen door het bouwbedrijf uit Veenendaal

We hadden al een paar bouwbedrijf aangesproken in de omgeving van Veenendaal over ons project. De meeste van de bedrijven wouden inderdaad eerst de vergunning zien voordat ze verder met ons aan het project zouden werken. Maar een bouwbedrijf heeft wel meteen ons goed geholpen en dat was Van Appeldoorn Bouw. Samen met hen hebben we meteen een mooie plattegrond kunnen maken en een concept hoe de veranda er uiteindelijk komt uit te zien. We waren erg blij met het concept en toen we het goede nieuws vertelde over de vergunning is alles meteen in zijn werking gezet. Materialen waren besteld en lagen klaar en de datum was geprikt. 

Mooi afgewerkt

De weersverwachtingen op die dag waren erg slecht. Maar na veel geluk hebben, konden de mensen van Van Appeldoorn Bouw alsnog een begin maken aan de veranda. De volgende paar dagen waren vooral het bouwen en maken van de veranda. Het was heerlijk weer en wij hebben ook een handje kunne bijdragen hieraan. Na ongeveer een paar dagen was de veranda die we samen had bedacht zoals hij hoorde. Het was echt een prachtig plaatje. In de zomer hebben we echt genoten van de veranda. Heerlijk in de schaduw en lekker in de lounge set zitten. Echt een top project.

Bekijk de website

Bent u ook benieuwd naar de verschillende bouwprojecten die Van Appeldoorn Bouw voor u kan doen? Bekijk dan eens de website via https://www.vanappeldoornbouw.nl voor meer informatie over de producten en diensten die zij aanbieden. Daarnaast vindt u daar ook een portfolio van projecten die dit bedrijf eerder heeft gedaan.